Home Onze reuen

Onze reuen

 

ADONE (ROEPNAAM DUC) 

 

vader; HIAN

moeder; NIKA

geboren; 02 maart 2018

Helemaal vanuit Palermo, Italie.. Wat een avontuur was dat! De mooie samenwerking met zijn fokker heeft het mogelijk gemaakt dat hij nu hier bij ons in Nederland mag zijn. 

Hij is een ondernemend ventje, leert makkelijk nieuwe dingen aan ondanks 'de taal barriere', hihi.. Hij spreekt tenslotte 'Sicilliaans'.. Ook heel erg leuk om te zien dat kinderen als een magneet op hem werken. Ook exploreert hij graag met onze Sammy en Google het terrein en zo halen zij samen allerlei kattekwaad uit en ravotten zij erop los. 

 

 L'ANIMO DI AMANTE (ROEPNAAM NOKSU)

 

vader; FRITS V.D. BROOKAKKER

moeder; MATH DI AMANTE

geboren op d.d. 05-12-2016

Onze Noksu heeft heel veel weg van zijn opa Cheno. Zeker wat betreft zijn gemoedelijkheid en lieve omgang met ons en de roedel. Het is een slimmerik en een knappert om te zien ook nog! Hij volgt me waar ik ga..

Hij is echt mijn maatje.

 

 

canocorso 1 van 1-14CHENO

HD-A

ED-vrij

 

vader; GUNTAR

moeder; CHEYENNE

geboren op d.d. 01.05.2010

gestorven op d.d. 14.05.2016

 

Nakomeling uit de ' Della Porta Di Pinta' lijn.

Hij had op vrij jonge leeftijd al een markante kop en was een echte bullebak om te zien. Tijdens de ‘Raduno’ in Zaltbommel juni 2011, is hij door Mariano di Chico op een aantal cruciale punten met excellent beoordeeld en daar zijn wij erg blij mee. 

Cheno leerde snel , speelde met alles en iedereen, viodt pupjes erg leuk, had een zeer rustig karakter en zocht ons regelmatig op om eens lekker achterop zijn kop te worden gekroeld.

Hij was mijn schaduw. We missen hem nog steeds heel erg..

 

Spike 2011GOECCI (ROEPNAAM SPIKE)

HD-A


vader; FHANTOM

moeder; EASY

geboren op d.d. 06.10.2006

gestorven op d.d. 15.09.2017

 

Met hem is alles begonnen, hij is de aanstichter van onze liefde voor de Cane Corso...

 

Geboren uit de 'Della Porta Di Pinta' lijn, die rechtstreeks uit Italië afkomstig is. De grootste goedzak aller tijden, trouwe waker over ons, zijn roedel en het erf. In de tijd dat we onze katers nog hadden, zocht hij ze voor ons en dreef ze terug in het huis, wanneer ze weer eens een keertje naar buiten waren geglipt, een kunstje dat hij na een opmerking van mij ineens bleek te kunnen. 

Onze grote vriend, door dik en dun..